Aliments de major risc i APPCC (aprenentatge mòbil)

Acció formativa

Aliments de major risc i APPCC (aprenentatge mòbil)

Àrea promotor de formació
Direcció de Serveis de Formació
Nombre de participants:
Mínim
100
Òptim
150
Màxim
250
Canal
En línia
Durada:
2,0 h
Presencial
0,0 h
Videoformació
0,0 h
Treball en línia
2,0 h
Modalitat
microaprenentatge

Programa, avaluació i acreditació

1. Què és un Manipulador de Major Risc (MMR)?-Diferències MMR amb el manipulador d'aliments-Deures el MMR i de l'empresa-Caducitat del certificat2. Aliments de major risc-Ous i ovoproductes-La llet-La carn i la seva conservació-El peix i el marisc-Menjar preparat3. APPCC-Traçabilitat i autocontrol-Perills durant el procés, l'APPCC-Avantatges de l'APPCC-Guies de Pràctiques Correctes d'Higiene (GPCH)4. Aplicar l'APPCC-Principis de sistema APPCC-Fase 1: creació de l'equip de treball d'APPCC-Fase 2: descripció de les activitats i dels productes-Fase 3: elaboració del diagrama de flux-Fase 4: comprovació del diagrama de flux

Conèixer la figura del Manipulador de Major RiscIdentificar riscos i precaucions a prendre en els alimentsConèixer la metodologia d’Anàlisi de Perills i Punts de Control CríticAplicar l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític

Els continguts consten de material didàctic en petites píndoles que es van alliberant de forma diària en els dispositius mòbils de cada alumne. Aquest material es presenta en esquemes, text i vídeos de curta durada. Si l'usuari té activades les notificacions en el seu telèfon, se l'informarà mitjançant una notificació push al moment que hi hagi nou contingut disponible.Per a una adequada comprensió i assimilació dels continguts és convenient que el participant dediqui temps diàriament, realitzant d'aquesta forma un seguiment de la formació adequada, la qual cosa li permetrà un major aprofitament
Certificat d’assistència

Destinataris