L'objectiu de l'estudi és disposar de dades i analitzar les característiques i els hàbits del visitant de la província que es relaciona amb l'oferta gastronòmica, així com l'impacte que suposa la gastronomia en l'experiència turística.
L'anàlisi descriptiva, a més de l'anàlisi quantitativa, inclou reflexions obtingudes de les entrevistes realitzades a cinquanta gestors turístics i responsables de recursos gastronòmics de la província realitzades al llarg del 2016 i 2017.
Aquest estudi és fruit del conveni de col·laboració signat entre la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori del CETT - UB
| Col·lectiu professional | Àrea funcional | Perfil formatiu | Competència | 
|---|---|---|---|
| Tècnic especialista | Desenvolupament Econòmic i Turisme | Tècnic gestió turística | Projectes, serveis i equipaments turístics | 
Recursos relacionats
- Recurs formatiu El present anàlisi de la reputació turística online de la Regió de Barcelona realitzat al maig de 2024, presenta com a principals objectius: 
 · Quantificar la valoració agregada dels…Col·lecció:Tipus de recurs:InformeFormat:PDF
- Recurs formatiu El present anàlisi de la reputació turística online de la Regió de Barcelona realitzat al maig de 2024, presenta com a principals objectius: 
 · Quantificar la valoració agregada dels…Col·lecció:Tipus de recurs:InformeFormat:PDF
- Recurs formatiu L'objectiu de l'estudi es basa en el disseny de la metodologia per a la quantificació i caracterització dels excursionistes a la província de Barcelona, en unes determinades àrees (àrees… Col·lecció:Tipus de recurs:ManualFormat:PDF
- Recurs formatiu L'objectiu de l'estudi es basa en el disseny de la metodologia per a la quantificació i caracterització dels excursionistes a la província de Barcelona, en unes determinades àrees (àrees… Col·lecció:Tipus de recurs:ManualFormat:PDF
- Recurs formatiu Aquesta guia proporciona els continguts imprescindibles per ajudar les empreses del sector agroalimentari a implementar una nova activitat de negoci vinculada al turisme, desenvolupant dues… Col·lecció:Tipus de recurs:Guia de projecte o serveiFormat:PDF
- Recurs formatiu Aquesta guia proporciona els continguts imprescindibles per ajudar les empreses del sector agroalimentari a implementar una nova activitat de negoci vinculada al turisme, desenvolupant dues… Col·lecció:Tipus de recurs:Guia de projecte o serveiFormat:PDF
- Recurs formatiu Projecte d'actualització i seguiment del Sistema d'Indicadors de Turisme (SIT-DIBA) per a la gestió sostenible de les destinacions de la província de Barcelona. Aquest projecte correspon… Col·lecció:Tipus de recurs:InformeFormat:PDF
- Recurs formatiu Projecte d'actualització i seguiment del Sistema d'Indicadors de Turisme (SIT-DIBA) per a la gestió sostenible de les destinacions de la província de Barcelona. Aquest projecte correspon… Col·lecció:Tipus de recurs:InformeFormat:PDF
