Programes d'intervenció social comunitària

5 recursos i/o accions formatives relacionades

Acció formativa

Conèixer els drets humans relacionats amb el final de vida de les persones: els que tenim aquí i els que tenen a d’altres països.Donar a conèixer la moció de suport a la mort digna aprovada per la Diputació de Barcelona (27/4/2018) i reflexionar sobre les seves implicacions a la feina de les persones que hi treballen.Potenciar les competències per poder parlar de la mort digna.

Presencial
Durada
3 h
Acció formativa

Promoure la reflexió i la intervenció de coneixements al voltant de les violències masclistes.Avançar en l'abordatge d'aquest fenòmen, aprofundint en temàtiques específiques, aportant experiències innovadores i proposant noves línies de treball

Videoformació
Durada
2 h
Acció formativa

Promoure la reflexió sobre la igualtat de gènereSensibilitzar envers la necessitat de les polítiques d'igualtatDonar a conèixer el llegat de les dones i el feminisme

Videoformació
Durada
2 h
Acció formativa

- Promoure la reflexió sobre la igualtat de gènere.- Sensibilitzar envers la necessitat de les polítiques d'igualtat.- Donar a conèixer el llegat de les dones i el feminisme.

Presencial
Durada
5 h
Acció formativa

1. Aprofundir en els dilemes ètics de la pràctica del cuidar. 2. Presentar els principis ètics de la pràctica del cuidar.3. Suscitar l'interès per la humanització de l'assistència.

Presencial
Durada
2 h