Diagnosi del Pla local de joventut

Recurs
Diagnosi del Pla local de joventut

Continguts d’accés obert i permanent en una pàgina Formawiki orientats a la realització de la diagnosi de la realitat i polítiques de joventut del propi municipi, com a fase inicial per la redacció d’un nou Pla Local de Joventut (PLJ).
Amb les descripcions, videocàpsul·les i exercicis podràs plantejar l’estructura i abast de la diagnosi de l’àmbit de joventut del teu municipi. Els continguts han estat elaborats pels professionals de l’Oficina del Pla Jove (OPJ), en sintonia amb els requeriments de la Direcció General de Joventut per a les diagnosis de PLJ.

Tipus de recurs:
Manual
Format:
Material en línia
Agrupació:
Pla local de joventut
Promotor:
Oficina del Pla Jove
Descriptors:
Col·lecció:

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic especialista Educació, esports i joventut Tècnic joventut Programes per al desenvolupament personal i professional dels joves

Recursos relacionats

 • Recurs

  https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2688.jpg

  L’avaluació intermèdia és la valoració i correcció del procés d’implementació i disseny del Pla Local de Joventut en marxa. Els materials inclosos en aquest recurs formatiu i la realització de les activitats que es proposen, et permetrà elaborar una avaluació intermèdia del Pla Local de Joventut, introduir correccions i facilitar l’assoliment dels resultats previstos, abans de la seva finalització.

  Tipus de recurs
  Manual
  Format
  Material en línia