Taller de Restauració Sostenible: restaurant residu zero

Acció formativa
Taller de Restauració Sostenible: restaurant residu zero
Àrea promotor de formació:
Gerència de Serveis de Turisme
Requisits:
Les edicions d'aquesta formació es programaran territorialment, consulteu el calendari
Nombre de participants: Mínim 5 | Òptim 7 | Màxim 7
Canal:
Videoformació
Durada: 3,0 h | Presencial 0,0 h | Videoformació 3,0 h | Treball en línia 0,0 h
Modalitat:
taller

Programa, avaluació i acreditació

. Context: Els restaurants i el residus
. Del residu al recurs
. Prevenció i correcta gestió de residus
. Implicacions de la nova normativa
. Estratègies i casos d’èxit

Taller que aporta les claus per reduir els residus (enfocat a productes inorgànics) de les cuines de restaurants i avançar envers el residus cero. La sostenibilitat ha deixat de ser una moda per convertir-se en un requisit i la prevenció de residus és una pedra angular de la estratègia de sostenibilitat de la restauració.
En aquesta formació es tractaran també les noves directius normatives sobre el plàstic que afecten al sector.
· Descobrir les oportunitats econòmiques i ambientals de reduir els residus.
· Conèixer i adaptar-ser a les noves normatives de residus
· Conèixer les millores estratègies en prevenció i eliminació de residus
· Descobrir els materials alternatius de baix impacte ambiental

videoformació
Assistència
assistència
Certificat d’assistència

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic especialista Desenvolupament econòmic, turisme i comerç Tècnic gestió turística Projectes, serveis i equipaments turístics