Taller de Restauració Sostenible: restaurant residu zero
Programa, avaluació i acreditació
. Context: Els restaurants i el residus
. Del residu al recurs
. Prevenció i correcta gestió de residus
. Implicacions de la nova normativa
. Estratègies i casos d’èxit
. Del residu al recurs
. Prevenció i correcta gestió de residus
. Implicacions de la nova normativa
. Estratègies i casos d’èxit
Taller que aporta les claus per reduir els residus (enfocat a productes inorgànics) de les cuines de restaurants i avançar envers el residus cero. La sostenibilitat ha deixat de ser una moda per convertir-se en un requisit i la prevenció de residus és una pedra angular de la estratègia de sostenibilitat de la restauració.
En aquesta formació es tractaran també les noves directius normatives sobre el plàstic que afecten al sector.
· Descobrir les oportunitats econòmiques i ambientals de reduir els residus.
· Conèixer i adaptar-ser a les noves normatives de residus
· Conèixer les millores estratègies en prevenció i eliminació de residus
· Descobrir els materials alternatius de baix impacte ambiental
videoformació
Assistència
assistència
Certificat d’assistència
Destinataris
Col·lectiu professional | Àmbit funcional | Lloc de treball | Competència |
---|---|---|---|
Tècnic especialista | Desenvolupament econòmic, turisme i comerç | Tècnic gestió turística | Projectes, serveis i equipaments turístics |