Ús de la guia d'indicadors de gènere per avaluar projectes i programes de la Diputació de Barcelona

Acció formativa
Ús de la guia d'indicadors de gènere per avaluar projectes i programes de la Diputació de Barcelona
Àrea promotor de formació:
Pla d'Igualtat de la Diputació de Barcelona
Requisits:
Nombre de participants: Mínim 15 | Òptim 20 | Màxim 25
Canal:
Presencial
Durada: 8,0 h | Presencial 8,0 h | Videoformació 0,0 h | Treball en línia 0,0 h
Modalitat:
curs

Programa, avaluació i acreditació

Presentació de la guia AVALUEM-NOS: Objectius i enfoc metodològicAvaluar amb enfoc de gènere: Per què, com i amb quins instruments?Indicadors de gènere: definició i característiquesQuè fem nosaltres en relació al gènere en l'avaluació.Proposta bàsica d’indicadors de gènere.Pautes per la construcció d'indicadors de gèner

Conèixer la guia d’ indicadors de gènere per avaluar programes i serveis .Revisar i analitzar la proposta bàsica d’ indicadors de gènereReforçar competències d’anàlisi vers el procés d’avaluació amb enfocament de gènereReflexionar sobre les pautes per a la construcció dindicadors de gènere de de l’ àmbit professional propi.

Es combinarà l‘aproximació teòrica amb el treball pràctic a partir d’ estudi de casos de diferents programes i/o serveis per veure com s’aplica o no l’enfocament de gènere, simulació de processos d’avaluació i de definició d’indicadors. Es treballarà en petits grups organitzats per afinitats d’ àmbits professionals per poder vincular la formació amb la realitat més propera. Es fomentarà el debat, la reflexió i la capacitat d’ auto anàlisi.
Certificat d’assistència

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Referent corporatiu Més d'una àrea Referent igualtat Programes d'igualtat de gènere