Com crear i utilitzar un aula virtual per impartir el teu curs

Acció formativa

Com crear i utilitzar un aula virtual per impartir el teu curs

Àrea promotor de formació
Direcció de Serveis de Formació
Requisits
Adreçat als formadors eventuals d'empleats de la Diputació de Barcelona i/o dels ens locals que mínim un cop l'any imparteixen un curs ( presencial, en línia, amb videoformació...).
Nombre de participants:
Mínim
10
Òptim
11
Màxim
12
Canal
Videoformació i en línia
Durada:
16,0 h
Presencial
0,0 h
Videoformació
8,0 h
Treball en línia
8,0 h
Modalitat
taller

Programa, avaluació i acreditació

- Què és un aula virtual? - Quins usos li podem donar? - Quines decisions pedagògiques s'han de prendre per virtualitzar una acció formativa?- Quines són les claus per tenir èxit en la formació en línia.- La configuració d'un aula virtual: estructura i paràmetres bàsics.- El sistema de comunicació i les eines: fòrums i missatgeria privada, videoformació.- Les eines per publicar continguts. - Les eines bàsiques per la realització i lliurament d'activitats en línia. - Les eines per avaluar i conèixer les accions dels usuaris. - Com dinamitzar, comunicar i avaluar des de l'aula virtual.

- Crear un aula virtual bàsica per la impartició del curs en línia.- Conèixer les possibilitats que ofereix l'aula virtual.- Descobrir com funcionen i quina és l'experiència del alumne. - Programar els paràmetres i les eines més habituals.- Coneixer les claus per la dinamització i comunicació en línia. - Organitzar la dinamització del teu curs.

Sessió a sessió els i les participants, a partir del curs que imparteixen habitualment (sigui presencial o ja sigui virtual) creïn un aula virtual i l’aprenguin a utilitzar-la. Les activitats de taller seran de dos tipus: descobrir les possibilitats d’aquesta eina i la creació de la seva pròpia aula.
Producte de treball
S'avaluarà a partir de la realització de les activitats proposades i de la creació d'un aula virtual bàsica que sigui funcional per impartir un curs. Cada participant tindrà la seva aula de pràctiques.
Certificat d’aprofitament

Destinataris